Op zondag 7 februari 2015 organiseert stichting ‘De Ploegers” uit Liempde wederom de jaarlijkse Carnavalsoptocht. Het motto van Z.D.H. Prins Primus luidt: “Liemt zet de toon!” Deze spreuk en alle actuele gebeurtenissen in binnen- en buitenland zullen er voor zorgen dat het publiek de meest originele en verrassende creaties kan aanschouwen.

 

IMG_8503

 

IMG_8595Iedereen kan meedoen aan de optocht, door zich tijdig in te schrijven. Deelname is mogelijk in de navolgende categorieën:

– Loopgroepen junioren tot 4 personen.
– Loopgroepen junioren meer dan 4 personen.
– Loopgroepen senioren tot 4 personen.
– Loopgroepen senioren meer dan 4 personen.
– Wagens.

Verder wordt ook dit jaar weer de verenigingsprijs uitgereikt. In aanmerking voor deze prijs komen deelnemende carnavalsverenigingen, buurtverenigingen, sportverenigingen etc. uit elk van de hierboven genoemde categorieën die zich tevens inschrijven als vereniging (met vermelding van KvK-inschrijvingsnummer) en welke met een minimaal aantal van 11 personen aan de optocht deelnemen.

 

Inschrijven kan tot en met 1 februari 2016. Voor nadere informatie of voor een inschrijfformulier kunt u terecht bij Mark van der Eerden – 06-25 09 28 29, of via de mail optochtploegersland@gmail.com. U kunt ook rechtstreeks inschrijven via de website van de ploegers www.ploegers.nl.