Image7GAOS voelt zich niet hoffelijk behandeld door de Prinsessen. Jammer dat Ad Schel zich door hen heeft laten verleiden om de mannen buiten de deur te zetten op Dolle Dinsdag. Dolle Dinsdag – toch een toonaangevend feest voor carnavalminnend Ploegersland – wordt ingeruild voor een Ladiesnight van de prinsessen. Nou wil GAOS best sportief zijn en vertellen dat de Ladiesnight om 20 uur begint in ’t Wapen van Liempde, maar deze sportiviteit is ingegeven door eigen belang. Want hoe meer vrouwen er naar de Ladiesnight gaan, hoe meer vrouwen zullen ervaren dat de echte Liemtse man niet met zich laat sollen!

Image3

Want als het aan GAOS ligt, zal dezelfde avond nog keihard worden terug geslagen zodat Dinsdag weer Dolle Dinsdag wordt. Onder leiding van GAOS zullen de echte mannen dinsdagavond vanaf 20.00 uur in de Durpsherberg getraind worden om ’t Wapen nog dezelfde avond te heroveren. De mannen worden getraind op vaardigheden zodat ze de ladies met hun eigen middelen kunnen verslaan. Geen bling bling maar echte mannen dingen. Geen petit fours maar bier en frikadellen. Geen ladies maar wulpse wichten. Geen ladies maar echte mannen. En als toetje een verrassingsdessert geserveerd op een speciale Liemtse mannen manier. Kortom er wordt alles geboden wat echte mannen willen. En alles met een carnavaleske kwinkslag zodat Dolle Dinsdag weer Dolle Dinsdag wordt.