Liempde, 22 mei 2016 – Elk jaar in juni houdt Prinsenvereniging De Ploegers traditioneel haar zogenaamde ‘Prinsenkeuzevergadering’, zodat de Prins en zijn Adjudant voor aanvang van de zomervakantie al gevraagd kunnen worden en zich voor kunnen gaan bereiden voor het nieuwe carnavalsseizoen. Daarom roepen we iedereen op om namen van mogelijke kandidaten voor de Prins van Ploegersland voor het seizoen 2016-2017 in te sturen. Een heel bijzonder seizoen, namelijk een met een gouden (50e) randje.

nieuweprins gew
Iedere Ploeger of Ploegerin die een goede suggestie heeft voor een nieuwe Prins mag deze naam inbrengen door naam en adres van de kandidaatprins te mailen naar: voorzitter@ploegers.nl. De inschrijving sluit op 5 juni 2016. Deze namen worden dan meegenomen als suggestie in de Prinsenkeuzevergadering. Voor de Prins van Ploegersland gelden in ieder geval de volgende voorwaarden: de Prins moet een inwoner van Liempde zijn en boven de 18 jaar. Op de website www.ploegers.nl is onder historie/prinsengalerij te zien wie de afgelopen 49 jaar de scepter over Ploegersland hebben gezwaaid.