Ook dit jaar is het Prinsenvereniging de Ploegers gelukt om een nieuwe Prins en Adjudant te vinden die Ploegersland zullen gaan regeren in het komende carnavalsseizoen. Het vijftigste seizoen van de Ploegers en dus een carnavalsjaar met een gouden randje. Tot zaterdag 29 oktober zal de geheimcommissie van de Ploegers iedere week een tip geven die tot de juiste naam van de nieuwe Prins kan leiden. Denkt u te weten wie de nieuwe kandidaat is kunt u dit kenbaar maken bij redactie@ploegers.nl. Onder de goede inzendingen worden 2 kaarten voor de Zittingsavonden verloot.

lopend-vuurtje_2

Tip 3
Onze Prins zit dicht bij het vuur. Welk vuur denkt u dan misschien? Nou, het lopende vuurtje dat nu door Ploegersland gaat over zijn kandidatuur misschien? Zijn vingers heeft hij gelukkig nog nooit gebrand maar hij blijft er wel warm door. En een warme persoonlijkheid is precies wat de geheimcommissie van de Ploegers zocht voor de nieuwe Prins van Ploegersland!

Installatie Prins, zaterdag 29 oktober, 20:30 uur, Ploegerspaleis Hof van Liempde, gratis toegang voor iedereen.