Op zaterdag 29 oktober 2016 wordt de nieuwe Prins van Ploegersland bekend gemaakt. U bent vanaf 20:30 uur van harte uitgenodigd in Ploegerspaleis Hof van Liempde. Tot die tijd ontvangt u van de geheimcommissie tips over wie deze nieuwe Prins zou kunnen zijn. Deze week al weer de vijfde tip. Denkt u te weten wie de nieuwe Prins zal zijn? Mail uw antwoord naar redactie@ploegers.nl en maak kans op 2 kaarten voor de Zittingsavonden.

tip-5-haar

Tip 5

Over uiterlijke kenmerken doen we als geheimcommissie niet graag uitspraken, maar voor een speciaal jaar en in dit specifieke geval maken we graag een uitzondering. We kunnen geen gedetailleerde toelichtingen doen over de precieze aard van deze tip, maar onder het tipje van de sluier komt enkel de term “haar” naar voren. Of het hier gaat om een kapper, om lichaamsbeharing of om “haar” als vrouwelijk bezittelijk voornaamwoord laten wij nog even in het ongewisse.