Op zaterdag 29 oktober wordt de nieuwe Prins van Ploegersland geïnstalleerd. De prins gaat de scepter zwaaien over het seizoen 2016-2017; het 50e seizoen van Prinsenvereniging De Ploegers. Een seizoen met een gouden randje! De installatie vindt plaats in Ploegerspaleis Hof van Liempde, Nieuwstraat 43 in Liempde. De avond is voor iedereen vrij toegankelijk en begint om 20.30 uur.

uitnodiging_installatie_prins_2016_2017_mail-page0

Prinsenvereniging De Ploegers neemt op deze avond op de eerste plaats afscheid van Prins Primus en Adjudant Johan. Als Paul Saris de ‘proeve van bekwaamheid’ met goed resultaat aflegt, zal hij worden opgenomen in het Gilde van de Oud-Prinsen. Hierna volgt een installatiespel waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen. Climax van het spel is uiteraard de bekendmaking van de prins. Dit zal rond 22.30 uur zijn. Na de grootste verrassing van de avond – de bekendmaking van de prins – volgt nog een Spetterende Surprise Act. Ben er dus bij zaterdag!