Op zaterdag 29 oktober 2016 wordt de nieuwe Prins van Ploegersland geïnstalleerd in het Ploegerspaleis Hof van Liempde. Tot die datum geeft de geheimcommissie van de Ploegers iedere week een tip die kan leiden tot de naam van de nieuwe Prins.

Denkt u te weten wie de nieuwe Prins zal zijn? Mail uw antwoord naar redactie@ploegers.nl en maak kans op 2 kaartjes voor de Zittingsavonden.

kletsen-roddelen

Tip 6:

In de afgelopen weken heeft de geheimcommissie van de Ploegers genoeg tips gegeven over het karakter, het uiterlijk en de hobby’s van de nieuwe Prins. Maar wat doet hij nu eigenlijk heel de dag? Waar verdient hij de kost mee?

Het antwoord daarop is simpel: met praten. Hij kletst en praat en discussieert heel wat af. Of het allemaal even serieus is dat vragen wij ons af.

Installatie Prins, zaterdag 29 oktober, 20:30 uur, Ploegerspaleis Hof van Liempde, gratis toegang voor iedereen.