Op zaterdag 29 oktober 2016 wordt de nieuwe Prins van Ploegersland geïnstalleerd in het Ploegerspaleis Hof van Liempde. Tot die datum geeft de geheimcommissie van de Ploegers iedere week een tip die kan leiden tot de naam van de nieuwe Prins.

Denkt u te weten wie de nieuwe Prins zal zijn? Mail uw antwoord naar redactie@ploegers.nl en maak kans op 2 kaartjes voor de Zittingsavonden.

prinsje-geboren

Tip 7:

Er komen al diverse namen bij de geheimcommisse binnen maar of de juiste naam erbij zit verklappen we nog even niet. Om er echter zeker van te zijn dat we de 2 kaarten voor de zittingsavonden mogen verloten een hele duidelijke laatste tip.

Naast genieten van het leven, iets met ‘haar’ te hebben, dicht bij het vuur te zitten en goed te zijn met praten is er iets heel speciaals aan deze Prins: dat hij een keer Prins zou worden stond namelijk al in de sterren geschreven. Denkt u te weten wie er zaterdag a.s. als nieuwe Prins van Ploegersland geïnstalleerd gaat worden? Stuur dan uw antwoord naar redactie@ploegers.nl

Installatie Prins, zaterdag 29 oktober, 20:30 uur, Ploegerspaleis Hof van Liempde, gratis toegang voor iedereen.