flyer-spiegelbal-populus

Tijd voor een feest met onze 50e prins Z.D.H. Prins Populus I en II! 12 november is Hofpaleis Het Hof DE locatie om vanaf 20.30 de gouden prinsen, de Adjudanten Anton en Harold en hun partners Ingrid, Ineke, Susette en Diane te feliciteren en er vervolgens een groots feest van te maken tijdens het Spiegelbal. De recent volledig vernieuwde zaal wordt speciaal voor deze avond extra feestelijk versierd. Het entertainment is in goede handen: het feest wordt geopend door De Kromploegers waarna het los gaat met DJ Willem. Als de zaal dan goed opgewarmd is komen De Dorini’s om het dak eraf te knallen! Vervolgens gaat gastdj Jurgen nog een set back to back draaien met Willem waarbij ze elkaar continu opjutten om ervoor te zorgen dat werkelijk niemand meer stil kan blijven staan! Zet het met grote letters op de kalender: Spiegelbal op 12 november vanaf 20.30 bij Het Hof!!