Zondag 20 november a.s. gaat het dan ook echt van start voor onze jeugdige Ploegers. In het Ploegerspaleis Het Hof (Nieuwstraat 43) zal dan vanaf 13.00 uur de verkiezing van de Jeugdprins(es) 2016-2017 plaatsvinden.

opzet-poster-jeugdprins_jeugdprinses-2016_final_lrWie gaat samen met Z.D.H. Prins Populus I en II de scepter zwaaien over Ploegersland???? Dit jaar hebben zich 28 kandidaten aangemeld. In een leuke en ludieke verkiezing gaan zij uitmaken wie de opvolg(st)er van Prinses Noukie wordt.  De verkiezing bestaat uit een blunder en een playback act. De vijf beste kandidaten vertellen vervolgens waarom zij graag Jeugdprins(es) van Ploegersland willen worden. Nadat de deskundige jury de winnaar bekend heeft gemaakt wordt deze samen met de Jeugdraad en Jeugdgevolg officieel geïnstalleerd.

De kandidaten die dit jaar aan de verkiezing deelnemen zijn: Janne de Bresser, Mirte Franken, Senna Smulders, Lonneke van Zuijlen, Jurre Maas, Luna de Grauw, Janne Oerlemans, Frank van der Schoot, Jens de Jong, Eva Sanders, Tim van de Laar, Romee Schoenmakers, Senna Kamps, Thijs Dill, Bart Roovers, Esmee van der Heijden, Tim van der Meijden, Jitse van der Sloot, Elise van de Schoot, Jens Broeders, Liselotte Simons, Tijn Smetsers, Kim Grilis, Isa Timmermans, Rens Hastenberg, Cas van der Heijden, Lynn van der Heijden en Benthe van Dijk.

Ook benieuwd? Kom dan zondag 20 november naar het Ploegerspaleis Het Hof. De verkiezing begint om 13.00 uur. De zaal gaat open om 12.30 uur. Benieuwt hoe de kandidaten er uit zien en naar hun motivatie om mee te doen? Ga dan naar http://ploegers.nl/ploegertjes/jeugdraad/. Leuk als je de kandidaten komt aanmoedigen… tot dan!