Zondagmiddag 18 december a.s. staat het Ploegerrangfestival op het programma in Ploegerspaleis Het Hof. Ruim 60 deelnemers uit de groepen 3 tot en met 8 verdeeld over 24 groepen gaan een nummer playbacken of zelf zingen. Dit onder het toeziend oog van Jeugdprinses Sennie, Jeugdprins Jenske en hun adjudanten Mirte en Bart. Een deskundige jury beoordeelt de optredens. De acts met de eerste prijs mogen deelnemen aan de jeugdzittingsavonden op 27 en 28 januari 2017. Ook de winnaar van de ‘Vrolijke Noot’, gekozen door Prins Populus I&II, mag zijn of haar kunsten laten zien op deze Jeugdzittingsavonden.

SONY DSC

Het Ploegerrangfestival begint om 13.00 uur in Ploegerspaleis Het Hof, Nieuwstraat 43 in Liempde. De zaal gaat om 12.30 uur open. De activiteit zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. Iedereen is van harte welkom om de optredens te komen bewonderen.