LIEMPDE  – Van vrijdag 24 februari tot en met dinsdag 28 februari heeft Ploegersland er een nieuwe straatnaam bij: de Prinsengracht. De nieuwe straatnaam in Liempde wordt vrijdag 24 februari om 14.30 uur officieel onthuld door Prins Populus I & II, Jeugdprins Jenske en Peter van de Wiel, wethouder van de gemeente Boxtel.

prinsengracht

Zowel Prins Populus I & II (Eugène en François van Abeelen) als jeugdprins Jenske (Jens Broeders) wonen in de Bergstraat in Liempde. Allen op de hoek, namelijk Bergstraat 2a, 2b en 3. Dus reden genoeg om deze straat tijdens de carnaval om te dopen tot …. Prinsengracht!
De nieuwe naam wordt vrijdag 24 februari om 14.30 uur onthuld aansluitend aan de optocht en carnavalsactiviteiten van basisschool De Oversteek in Liempde.

Liemt makt gin verschil
Prins Populus I & II gaan er dit gouden jubileumjaar samen met adjudanten Harald en Anton, Jeugdprins Jenske en Jeugdprinses Sennie en hun adjudanten Bart en Mirte een bijzonder carnavalsfeest van maken. Want: Liemt makt gin verschil! Zelfs Carnavalsvereniging De Vivantjes ‘makt’ dit gouden carnavalsseizoen ‘gin verschil’ met maar liefst 3 Abeeltjes: Gravin Carlijn, Hofdame Jessica en Hofnar Amber.

Bijzonder nog te vermelden is dat Hofdame Jessica ook een hechte band heeft met de Bergstraat. Haar vriend Emiel van Vugt – ook betrokken bij Prinsenvereniging De Ploegers – woont namelijk op de hoek van de Bergstraat. Dus dit wordt zeker een bijzonder jaar!

Neem voor meer informatie contact op met Ineke van den Oetelaar, via 06 109 31 503.