De zittingsavonden in Ploegersland zijn nog maar net achter de rug en dan staat de Seniorenmiddag op zondagmiddag 12 februari 2017 al weer voor de deur. Het programma is bekend. Hoogtepunten vanuit het zittingsavondenprogramma treden opnieuw op tijdens de carnavalsmiddag voor 55+ers en mindervaliden. Zo maakt Zatte Adje (Arthur Brands), de twee roze beertjes uit de grijpmachine (Hilde van Abeelen en Yvon van den Bosch), de vrouwen van Prins Populus I &II met hun roddels uit de rups en de konijntjes van Hofkapel de Kromploegers met hun jamact ‘Uw peen is onze passie’ weer hun opwachting. Het belooft weer een hele kermis te worden.

Naast de hoogtepunten uit de Zittingsavonden zijn er ook optredens van nieuw talent te zien en een aantal verrassingsoptredens die in het diepste geheim worden voorbereid. Hofkapel De Kromploegers zorgt voor de muzikale omlijsting. Een middag die je zeker niet mag missen! De toegang is gratis. De zaal bij Ploegerspaleis Het Hof gaat om 13.00 uur open en het programma start om 13.30 uur.