Hallo Ploegers/Ploegerinnen!

Ploegersland bestaat dit jaar 50 jaar en alhoewel dat geen formeel carnavalsjubileum is, willen we dit toch zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan! Er zijn in al die jaren heel veel mensen die hun steentje bijgedragen hebben om een bruisend carnaval te kunnen vieren in ons skon durpke. Jij bent er daar 1 van en wij zouden het erg leuk vinden om je weer eens te spreken. Lijkt het jou ook leuk om een avond mooie herinneringen op te halen met veel andere  (oud-)leden van De Ploegers, Dansmariekes, Hofkapel De Kromploegers, commissieleden en andere betrokkenen? Kom dan naar de Ploegersreünie op zaterdag 20 mei 2017! Onder het genot van een drankje, muzikaal vertier en een paar leuke verrassingen zijn we die avond onder de pannen bij ’t Hof (van Liempde)/Dancing Amicitia/Van Kaathoven. De Ploegers dragen zorg voor het entertainment, en ’t Hof van Liempde verzorgt de hapjes. Consumpties zijn te verkrijgen à € 1,70 of tegen inwisseling van een ploegersbon.

We horen graag zo spoedig mogelijk of je aanwezig bent en met hoeveel personen via een mailtje naar reunieploegers@hotmail.com. In de carnavalskrant heeft al een aankondiging gestaan en we hebben diverse adressen verzameld maar ongetwijfeld is nog niet iedereen bereikt. Mocht je dan ook iemand spreken die betrokken is (geweest) bij De Ploegers laat hem/haar dan ook even een e-mail sturen. Want: hoe meer zielen hoe meer vreugd en zoals Zijne Doorluchtige Hoogheid Prins Populus I en II het zegt: Liemt makt gin Verschil!

Graag tot ziens tijdens de reünie op 20 mei vanaf 20.30 bij ’t Hof van Liempde!

PS: voor de minderjarige (oud)leden en de kinderen van de huidige leden hebben we ’s middags een hele gave activiteit bedacht: zie bijlage. Daarvoor graag opgeven via jeugd@ploegers.nl