In mei 2017 schonk Stichting De Ploegers de Liempdse gemeenschap 70 vlaggenhouders aan de lantaarnpalen in de kern van Liempde. In de houders kan aan beide zijde van de lantaarnpaal een vlag geplaatst worden. Hiermee is het mogelijk het centrum ten tijde van een evenement extra aan te kleden en het evenement extra kenbaarheid te geven.

De realisatie van deze vlaggenhouders werd mede mogelijk gemaakt door het Wijkorgaan Liempde en de Stichting Behoud Gemeenschap Liempde.

Er zijn 70 vlaggen met het Wapen van Liempde/Gastvrij Liempde logo. Deze kunnen (op max 34 lantaarnpalen) dubbel geplaatst worden of er kan voor gekozen worden een ‘eigen’ vlag aan de andere zijde te plaatsen waarmee 70 lantaarnpalen van vlaggen te voorzien.
GEBRUIK VLAGGENHOUDERS:
De vlaggenhouders mogen gebruik worden door iedere vereniging of organisatie in Liempde die een evenement organiseert. Er dient een geldige evenementenvergunning van de gemeente Boxtel meegestuurd te worden met de aanvraag voor gebruik van de vlaggenhouders. Eigen vlaggen mogen geen aanstootgevend of beledigend karakter hebben en een ontwerp van de eigen vlag dient ter beoordeling meegestuurd te worden met de aanvraag.

AANVRAGEN VLAGGENHOUDERS:
Voor het aanvraagformulier voor de vlaggenhouders klik op het document AANVRAAG GEBRUIK VLAGGEN.