Op maandag 30 mei jl. bereikte ons het trieste nieuws over het overlijden van Marinus Bressers. Marinus was van 1967 tot en met 2013 lid van Hofkapel de Kromploegers. Mede-oprichter, muzikant en muzikaal leider. Voor zijn verdiensten werd Marinus benoemd tot erelid van De Ploegers.

Marinus KO_1Wij zullen ons Marinus herinneren als bevlogen muzikant, enthousiast muzikaal leider en vernieuwer, altijd met oog voor details. Koffieconcerten, tripjes naar Duitsland, dames in de kapel, terrasconcerten, Zittingsavonden… overal was Marinus voor in en alles zag hij als een nieuwe uitdaging. Het heeft Hofkapel de Kromploegers gebracht tot de muzikale hoogte waarop zij zich nu bevinden. Altijd een genot om naar te luisteren én te kijken.  Marinus… bedankt!

Wij wensen Liet en de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe in het dragen van dit verlies.