Alle Ploegertjes van groep 3 tot en met 8 zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het jaarlijkse PloegerRangFestival op zondag 17 december 2017. Ook dit jaar kun je weer meedoen aan twee verschillende onderdelen:

  1. Een soundmix wedstrijd waarbij je zelf zingt (dit mag zowel een bestaand als eigengemaakt liedje zijn, wel of niet begeleid door een instrument of d.m.v. geluidsopname zonder zang – deelnemers maken gebruik van een handmicrofoon)
  2. Een playback wedstrijd (deelnemers krijgen geen microfoon)

Zowel aan het soundmixen als aan het playbacken mag je alleen of samen met een groepje van maximaal 6 kinderen meedoen. Je mag echter aan beide wedstrijden maar 1x meedoen (1x soundmixen en 1x playbacken).

In de categorie Soundmix (Zelf Zingen) strijden alle deelnemers tegen elkaar, ongeacht de leeftijd, en is er dus één set prijzen. Uiteraard wordt hier de kwaliteit van het zingen beoordeeld. In de playback wedstrijd zijn er prijzen voor groep 3 & 4, groep 5 & 6 en groep 7 & 8.

Daarnaast krijgt de meest carnavaleske act de “Vrolijke Noot” uitgereikt. Net als alle 1ste prijswinnaars van het PloegerRangFestival, mogen de winnaars van de Vrolijke Noot optreden tijdens de JeugdZittingsAvonden die worden gehouden op 12 en 13 januari 2018.

Natuurlijk zullen ook de nieuwe Jeugdprins(es) en zijn/haar Adjudant(e) en de hele Jeugdraad aanwezig zijn. Het belooft dus weer een gezellige boel te worden.

Wil je meedoen? Ga dan naar www.ploegers.nl/ploegerrang en meld je aan vóór 24 november. Het formulier is pas geldig als je ook je muziekbestand (MP3) meestuurt.

Voor vragen graag contact opnemen met de Jeugdcommissie via jeugd@ploegers.nl

Succes en vooral veel plezier met de voorbereidingen!

Tot 17 december

De Jeugdcommissie

 

Belangrijke data om te noteren:

PloegerRangFestival                   : 17 december 2017 – aanvang 13.00u

JeugdZittingsAvonden                : 12 en 13 januari 2018 – aanvang 19.00u