Zondag 5 november is de Verkiezing van de Jeugdprins(es) 2017-2018. Dit jaar gaan 21 helden de strijd met elkaar aan. De kandidaten die dit jaar aan de verkiezing deelnemen zijn: Bouke Verbree, Brecht Beerens, Cézanne Simons, Cilke Spijkers, Emma Dortmans, Inge Timmermans, Julia Daniëls, Juul van Abeelen, Jurre Verbree, Keira Kreijveld, Kiki Scheutjens, Maud van Kollenburg, Mirte van Geffen, Okke Spaas, Pim de Wit, Roosje Voets, Sam van Oorschot, Tara Braken, Till Bauer, Tynke de Greef en Willemijn Broeren.

Scepter JeugdOok benieuwd? Kom dan zondag 5 november naar het Ploegerspaleis Het Hof. De verkiezing begint om 13.00 uur. De zaal gaat open om 12.30 uur. Benieuwt hoe de kandidaten er uit zien en naar hun motivatie om mee te doen? Ga dan naar http://ploegers.nl/ploegertjes/jeugdraad/. Leuk als je de kandidaten komt aanmoedigen… tot dan!