Op zaterdag 21 oktober a.s. weten we eindelijk wie de nieuwe Prins van Ploegersland zal zijn. In de afgelopen weken gaf de Geheimcommissie van de Ploegers al 5 tips vrij en hieronder volgt de laatste tip.

Is de naam van de Prins al geraden? De Geheimcommissie beweert van niet! Denkt u met deze laatste tip alsnog te weten wie de nieuwe prins zal zijn stuur dan uw oplossing naar redactie@ploegers.nl en maak kans op 2 kaarten voor de Zittingsavonden.

Tip 6 en laatste tip

Blauw en Geel zijn natuurlijk zijn favoriete kleuren, maar ook op andere kleuren is hij dol. Met een naam die verbonden is aan de groei en bloei in Liempde, dan moet je toch wel prins worden?

Een verre vriend is niet alleen de essentie, dat laat de temperatuur zelfs stijgen wat niet wegneemt dat ze graag de kou opzoeken. Liempde is voor hen één grote bron in alle opzichten. ……..JAwel!

De Installatie van de nieuwe Prins vindt plaats op zaterdag 21 oktober 2017 vanaf 20:30 uur in Ploegerspaleis Het Hof in Liempde. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.