Zondag 5 november a.s. gaat het carnavalsseizoen dan ook echt van start voor de jeugdige Ploegers. In Ploegerspaleis Het Hof (Nieuwstraat 43, Liempde) vindt vanaf 13.00 uur de verkiezing van de Jeugdprins(es) 2017-2018 plaats. Wie gaat samen met Z.D.H. Prins Joannes de scepter zwaaien over Ploegersland?

Scepter Jeugd

Dit jaar gaan 21 helden de strijd met elkaar aan. In een leuke en ludieke verkiezing gaan zij uitmaken wie de opvolg(st)er van Prinses Sennie en Prins Jenske wordt. De verkiezing bestaat uit een blunder en een playback act. De vijf beste kandidaten vertellen vervolgens waarom zij graag Jeugdprins(es) van Ploegersland willen worden. Nadat de deskundige jury de winnaar bekend heeft gemaakt wordt deze samen met de Jeugdraad en Jeugdgevolg officieel geïnstalleerd.

Deelnemers
De kandidaten die dit jaar aan de verkiezing deelnemen zijn: Bouke Verbree, Brecht Beerens, Cézanne Simons, Cilke Spijkers, Emma Dortmans, Inge Timmermans, Julia Daniëls, Juul van Abeelen, Jurre Verbree, Keira Kreijveld, Kiki Scheutjens, Maud van Kollenburg, Mirte van Geffen, Okke Spaas, Pim de Wit, Roosje Voets, Sam van Oorschot, Tara Braken, Till Bauer, Tynke de Greef en Willemijn Broeren.

Kom kijken
Ook benieuwd? Kom dan zondag 5 november naar Ploegerspaleis Het Hof. De verkiezing begint om 13.00 uur. De zaal gaat open om 12.30 uur. Benieuwd hoe de kandidaten er uit zien en naar hun motivatie om mee te doen? Ga dan naar http://ploegers.nl/ploegertjes/jeugdraad/. Leuk als je de kandidaten komt aanmoedigen… tot dan!