Persbericht – Oeteldonk (Den Bosch) heeft het, Mestreech (Maastricht) heeft het, en nu ook Ploegersland. Een officiële opening van het carnavalsseizoen op 11-11. De meest carnavaleske datum van het jaar! Elluf Elluf Liemt: een jaarlijks terugkerend evenement om alvast stevig in de carnavalstemming te komen. Georganiseerd door carnavalszotten, voor carnavalszotten. Prinsenvereniging de Ploegers ondersteunt graag dit initiatief. Te beginnen door plaatsing van dit persbericht van de organisatie.

Waarom Elluf Elluf Liemt

Voor velen duurt carnaval van zondag tot en met dinsdag, maar niet voor de echte carnavalszot. Bij hen begint het al op 11-11 te kriebelen. Je ziet dan ook steeds meer dat er tussen 11-11 en het eigenlijke feest al tal van aan carnaval verbonden festiviteiten plaatsvinden. Vooral in de laatste weken voor carnaval. In Liempde is dit niet anders. Tal van activiteiten, maar Liempde mist een echte officiële start van het carnavalsseizoen op 11-11. En dat gaat nu veranderen. Met ingang van 11-11-2017 doet Liemt ut wel. Het carnavalsseizoen officieel openen op 11-11. Een groep enthousiaste carnavalszotten gaat Elluf Elluf Liemt organiseren. Dus noteer alvast in je agenda voor de komende jaren:

11-11-2017

11-11-2018

11-11-2019

11-11-2020 etc.

Dit jaar is Elluf Elluf Liemt in samenwerking met café De Durpsherberg. Wellicht volgend jaar elders want Elluf Elluf Liemt is ongebonden. De activiteit wordt georganiseerd door carnavalszotten, voor carnavalszotten.

Programma

Elluf Elluf Liemt gaat terug naar de basis. Geen protocol en ook geen peperdure artiesten. Een heerlijk ouderwets carnavalsfeestje met hits van vroeger, van nu en misschien zelfs met nieuwe hits. Onze interactieve DJ Ronderlino Wunderlich (bekend van het Loeriefoepe) neemt u mee door de avond. Oh ja, en met een beetje geluk is er sprake van een regelrechte revival!

20.11 uur: Aanvang Elluf Elluf Liemt in café De Durpsherberg

23.11 uur: Onthulling van “wacht maar af!”

02.11 uur: Einde

Elluf Elluf Liemt kent geen kaartverkoop en is vrij toegankelijk. De eerste 111 bezoekers ontvangen een mooi collectorsitem.

Word ook lid van de Facebook-pagina https://www.facebook.com/EllufEllufLiemt/ en blijf zo volledig op de hoogte.