De Tips hebben voor veel reuring gezorgd. Vooral de laatste weken was de nieuwe Prins onderwerp van gesprek. Of het nou was bij de slager, de bakker, bij de COOP of op feestjes. Er werd aan de hand van de tips volop gespeculeerd over de prins. Precies waar de tips voor bedoeld zijn. Natuurlijk is de Geheimcommissie de uitleg van de tips nog schuldig.

Tip 1 – Woonplaats
De naalden duiden op dennennaalden wat verwees naar de Dennendreef en daar nog achter ligt het trimbos.

Tip 2 – Adjudant

Animatie Buurman en Buurman is een Tsjechische serie.

Tip 3 – Beroep

Scherpschutter, geen schade, grote (bouw)hoogte, vlag uit op het hoogste punt. Prins Joannes is in het dagelijks leven directeur en geeft leiding aan de afdelingen planning, calculatie en inkoop bij bouwbedrijf Huibregts Relou in Son en Breugel.

Tip 4 – Gezin

Appel niet ver van de boom, fotografie, Alphen aan de Rijn. De kinderen van de prins zijn actief in respectievelijk de bouwwereld en Audio/Video. Zijn vrouw heet Ingrid van Alphen, verwijzing was Alphen aan de Rijn. Het plaatje is het Ronald MacDonald huis in Valkenburg, een kleurig project uitgevoerd door het bedrijf van onze Prins.

Tip 5 – Hobbies

Een paard van staal, een balletje, grote hoogte, gelaarsd. Verwijzingen naar: fietsen, tennissen en skiën, de hobby’s van Prins Joannes.

Tip 6 – Naam en Spreuk

Groei en Bloei in Liempde: Akkers. Verre vriend, goede buur, Arthur Brands. Het plaatje was van buurman & buurman. Jan & Arthur, J&A, JA zij doen het wel… JAwel

Uit de diverse goede inzendingen heeft de Geheimcommissie een naam getrokken als winnaar van de kaartjes van de Zittingsavonden:  Thea en Mari Voets.