Beste Ploegersvrienden,

Op zondag 11 februari 2018 organiseert Prinsenvereniging ‘De Ploegers” de jaarlijkse Carnavalsoptocht. Dit carnavalsseizoen regeert Z.D.H. Prins Joannes over Ploegersland. Zijn motto luidt: ‘Liemt doet ut wel!’. Volgens ons een spreuk die voor de komende Carnavalsoptocht vele creatieve mogelijkheden biedt. Wij willen er dit jaar dan ook weer een grandioze optocht van maken. Zonder jullie medewerking lukt dit echter niet. Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om mee te doen. Vanaf heden is het mogelijk om in te schrijven.

Deelname is mogelijk in de navolgende categorieën:

– Loopgroepen junioren tot 4 personen.
– Loopgroepen junioren meer dan 4 personen.
– Loopgroepen senioren tot 4 personen.
– Loopgroepen senioren meer dan 4 personen.
– Wagens.

Inschrijven kan tot en met 1 februari 2018. Voor het inschrijfformulier klik hier http://ploegers.nl/optocht/inschrijfformulier-carnavalsoptocht/. Voor nadere informatie kunt u terecht bij Mark van der Eerden – 06-25 09 28 29, of via de mail optochtploegersland@gmail.com.

De Commissie Optocht