Liempde, 10 december 2017 – Zondagmiddag 17 december a.s. staat het Ploegerrangfestival op het programma in Ploegerspaleis Het Hof. Ruim 50 deelnemers uit de groepen 3 tot en met 8 verdeeld over 20 groepen gaan een nummer playbacken of zelf zingen. Dit onder het toeziend oog van Jeugdprins Okkie en adjudant Bouke. Een deskundige jury beoordeelt de optredens. De acts met de eerste prijs mogen deelnemen aan de jeugdzittingsavonden op 12 en 13 januari 2018. Ook de winnaar van de ‘Vrolijke Noot’, gekozen door Prins Joannes en Adjudant Arthur, mag zijn of haar kunsten laten zien op deze Jeugdzittingsavonden.

Het Ploegerrangfestival begint om 13.00 uur in Ploegerspaleis Het Hof, Nieuwstraat 43 in Liempde. De zaal gaat om 12.30 uur open. De activiteit zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. Iedereen is van harte welkom om de optredens te komen bewonderen.