Op zondagmiddag 28 januari organiseerde Prinsenvereniging ‘De Ploegers’ de Seniorenmiddag; de traditionele carnavalsmiddag voor 55+ers en mindervaliden. Het gevarieerde programma kreeg veel waardering van de bezoekers die een erg gezellige middag beleefden.

De middag werd geopend met een mooi optreden van de Partyploegers gevolgd door een playbacknummer van een groepje jeugdige ploegers. Bente de Jong, Fieke vd Sloot, Anouk Bressers en Roos Bronckhorst playbackten vol verve het nummer ‘Los’ van de Dorini’s. Hierna volgde een leuke sketch van Anouck en Dominique van Laarhoven over de ‘superheld’ van DVG. Het was dezelfde club die later in de middag weer volop in de spotlights stond. Maar nu als De Veteranen Groep, een zeer komische buut door Paul Saris als voorzitter Cor van de Led.

Naast het optreden van Paul waren er nog diverse optredens meer vanuit de succesvolle zittingsavonden te zien, namelijk College Tour Liemt door Patrick van der Heijden en Kim van Sambeek, het tennispaviljoen met Hilde van Abeelen, Yvon van den Bosch en Loes van Leeuwen en daarnaast het optreden van Hofkapel de Kromploegers in het ‘stadion’ van ’t Hof.

Uiteraard kende de seniorenmiddag ook een aantal verrassingen. Zo verzorgde Ankie van de Biggelaar uit Middelbeers, zus van Prins Joannes, een leuke buut als ‘Connie Vliegen’ en dat gold ook voor Peer dun Ouwe uit Esch.

Ook de Ploegertjes en Ploegerinnekes deden een duit in het zakje bij de Seniorenmiddag. Zo waren er de volgende vermakelijke playbacknummers: Sister BFF door Joske Hermes en Sanne Hoefmans en de Dikke dames door Guusje Aarts en Elin Traa. De middag werd zeer toepasselijk én sfeervol afgesloten door de Willy’s (Wil van Houtum en Willy van Hal).