Op zondag 11 februari 2018 organiseert Prinsenvereniging De Ploegers uit Liempde wederom de jaarlijkse Carnavalsoptocht. Het motto van Z.D.H. Prins Joannes luidt: Liemt doet ut wel. Deze spreuk en alle actuele gebeurtenissen in binnen- en buitenland zullen er voor zorgen dat het publiek de meest originele en verrassende creaties kan aanschouwen. Inschrijven voor deelname aan de optocht kan tot en met 8 februari 2018.

Iedereen kan meedoen aan de optocht, door zich tijdig in te schrijven. Deelname is mogelijk in de navolgende categorieën: Loopgroepen junioren tot 4 personen, Loopgroepen junioren meer dan 4 personen, Loopgroepen senioren tot 4 personen, Loopgroepen senioren meer dan 4 personen en Wagens.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 8 februari 2018. Voor nadere informatie of voor een inschrijfformulier, kun je terecht bij Mark van der Eerden – 06-25 09 28 29, of via de mail optochtploegersland@gmail.com. Je kunt ook eenvoudig inschrijven via deze website. Klik hiervoor op deze link: www.ploegers.nl/optocht/inschrijfformulier-carnavalsoptocht/