Wegens de enorme aanwas in onze dansgroep zoeken wij een extra trainster. Welke oud-dansster, sporttrainster, activiteitenbegeleidster, dansende moeder of bewegingswetenschappen-student durft het aan om op vrijwillige basis 1 uur per week kinderen uit groep 6/7/8 te begeleiden in het maken van een dans voor het nieuwe carnavalsseizoen?

Klik op de foto voor een vergroting

Op dit moment hebben we een complete groep maar er staan nog zoveel kinderen op de wachtlijst dat wij als vereniging hebben besloten een nieuwe groep te starten. Wij zorgen voor de trainingsfaciliteit en de begeleiding van de kinderen tijdens optredens, jij zorgt voor een enthousiaste en creatieve invulling van de dansen. In de schoolvakanties wordt er niet getraind en na de carnaval nemen we ook een rustperiode van enkele weken. Mocht je het leuk vinden om met deze nieuwe groep aan de slag te gaan dan kun je contact opnemen met Marie-Jose van Leeuwen, mariejosevanleeuwen@gmail.com.