De nieuwe Prins van Ploegersland is….. Z.D.H. Prins Joost d’n Echte. In het dagelijkse leven bekend als Joost Schepens. Hij gaat samen met zijn Adjudant Tom Smulders de scepter over Ploegersland zwaaien in het seizoen 2018-2019.

De nieuwe spreuk voor komend seizoen luidt: ‘In Liemt gao g’t vanêiges’.

Joost is geboren en getogen in Ploegersland, zoon van Prins Joost d’n Urste en zijn hele leven al woonachtig op de Akkerstraat. Dat zijn vader, Bert Schepens al de naam Prins Joost gebruikte, vindt de nieuwe prins een prachtig eerbetoon maar er is natuurlijk maar één echte Prins Joost en dat is hij! Zijn partner is Lisa van Nunen, dochter van voormalig Prins Giel d’n Urste.

Ondernemend
In één van de tips dit jaar stond dat de nieuwe Prins ondernemend van aard is en dat kun je wel zeggen. Pas 24 jaar jong en eigenaar van zijn eigen bedrijf: Schepens Tuinen. Een levensgenieter met een hechte vriendengroep die graag met genoemde vrienden op stap is en altijd in is voor een goede grap.

Zijn adjudant is Tom Smulders, van origine ook Liempdenaar en sinds kort ook weer woonachtig in Liempde. Tom is uitvoerder bij Van den Boomen in Liempde en is in het weekend graag te vinden op dezelfde plekken als Prins Joost d’n Echte en de rest van de vriendengroep. Zijn vriendin is Lisan Mulder, afkomstig uit Boxtel en gelukkig ook een echte carnavalsliefhebster.

In Liemt gao g’t vanêiges
Vol bewondering en lof zijn Prins en Adjudant over de vele activiteiten en evenementen die in Liempde georganiseerd worden en vaak zijn zij erbij als er ergens een feestje gevierd wordt. Carnaval en de kermis zijn vaste punten in de agenda. Maar wat er ook georganiseerd, geregeld, gesjouwd of opgebouwd moet worden: meestal gao g’t vanêiges. En laat dat nu een prachtig motto zijn om een carnavalsseizoen mee te vieren.

Uitnodiging openbare receptie
Je krijgt zondag 28 oktober direct de kans om hen persoonlijk te feliciteren tijdens de openbare receptie. Deze begint om 15.11 uur en duurt tot 18.11 uur. Iedereen is welkom.  Tot dan. Want: In Liemt gao g’t vanêiges!