Elk jaar organiseert Prinsenvereniging De Ploegers het Ploegerrangfestival. Dit jaar zal het op zondagmiddag 16 december plaatsvinden. Hierbij mogen alle Ploegertjes van groep 3 tot en met 8 hun playback acts op het Ploegerspodium laten zien! Dit onder het toeziend oog van de Jeugdprins(es) en zijn/haar Gevolg. Om 13.00 starten we.

 

Een jury zal aanwezig zijn om de beste acts te selecteren voor de officiële Jeugdzittingsavonden op 1 en 2 februari 2019. Ook de winnaar van de “Vrolijke Noot” mag zijn of haar kunsten laten zien op deze Jeugdzittingsavonden. De Vrolijke Noot wordt toegekend door ZDH Prins Joost d’n Echte en zijn Adjudant Tom en gaat naar het meest carnavaleske nummer van de middag.

Schrijf je snel in, Ga hiervoor naar: http://ploegers.nl/ploegertjes/ploegerrang/.

Uiterste inschrijfdatum: 25 november 2018