Zondagmiddag 16 december a.s. staat het Ploegerrangfestival op het programma in Ploegerspaleis Het Hof. Ruim 50 deelnemers verdeeld over 19 acts gaan een nummer playbacken. Dit onder het toeziend oog van Jeugdprins Cas d’n Urste en adjudant Tim. Het Ploegerrangfestival begint om 13.00 uur in Ploegerspaleis Het Hof.

Een deskundige jury beoordeelt de optredens. In elke categorie van de groepen 3-4, 5-6 en 7-8 komen drie winnaars. De acts met de eerste prijs mogen deelnemen aan de jeugdzittingsavonden op 1 en 2 februari  2019. Ook de winnaar van de ‘Vrolijke Noot’, gekozen door Prins Joost d’n Echte en adjudant Tom mag zijn of haar kunsten laten zien op deze Jeugdzittingsavonden. De ‘Vrolijke Noot’ is het meest carnavaleske optreden van het Ploegerrangfestival.

Het Ploegerrangfestival begint om 13.00 uur in Ploegerspaleis Het Hof, Nieuwstraat 43 in Liempde. De zaal gaat om 12.30 uur open. De activiteit zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. Iedereen is van harte welkom om de optredens te komen bewonderen.