Elk jaar organiseert Stichting ‘De Ploegers’ voor de jeugd in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar een activiteit tijdens carnaval. Vorig jaar was de eerste editie van De Feestbus een overweldigend succes! Met maar liefst twee volle discobussen vertrok de Liemtse jeugd naar de carnavals-editie van Teenageparty Lunenburg!

Op vrijdagavond 1 maart om 19.00 uur vertrekken vanaf het Raadhuisplein in Liempde weer twee volledig ingerichte discobussen, met geluidsinstallatie en licht- en lasershow aan boord naar de discotheek in Loosbroek! Teenageparty Lunenburg pakt dit jaar groots uit met een optreden van de bij de jeugd razend populaire Famke Louise. Dat belooft vanaf vertrek tot thuiskomst één groot feest te worden, in de bus bepaal jij de muziek! Om 00.30 uur vertrekt De Feestbus weer richting Liempde, waar we rond 01.00 arriveren.

Deelname is  €10,00 per persoon (betalen bij vertrek).  Hiervoor ontvang je een retourticket voor De Feestbus, entree tot Teenageparty Lunenburg én een consumptie daar te besteden! Onderweg in De Feestbus kost frisdrank €1,50 en is er begeleiding door leden van De Ploegers. Minimale leeftijd is 12 jaar, maximale leeftijd is 15 jaar. Legitimatie  is verplicht.

Geef je voor deze te gekke carnavalsavond op door je naam en die van je vrienden/vriendinnen te mailen naar defeestbusliempde@hotmail.com. Doe dit snel, want voor je het weet zitten beide bussen vol!