Zondag 10 november a.s. gaat het carnavalsseizoen dan ook echt van start voor de jeugdige Ploegers. In Ploegerspaleis Het Hof (Nieuwstraat 43, Liempde) vindt vanaf 13.00 uur de verkiezing van de Jeugdprins(es) 2019-2020 plaats. Wie gaat samen met Z.D.H. Prins Bernardus d’n Urste de scepter zwaaien over Ploegersland?

Dit jaar gaan 25 helden de strijd met elkaar aan. In een leuke en ludieke verkiezing gaan zij uitmaken wie de opvolg(st)er van Prins Cas d’n Urste wordt. De verkiezing bestaat uit een blunder en een playback act. De vijf beste kandidaten vertellen vervolgens waarom zij graag Jeugdprins(es) van Ploegersland willen worden. Nadat de deskundige jury de winnaar bekend heeft gemaakt wordt deze samen met de Jeugdraad en Jeugdgevolg officieel geïnstalleerd.

Wie zijn de deelnemers?

De kandidaten die dit jaar aan de verkiezing deelnemen zijn: Anne van Geffen, Arwen Hooijmans, Bowe van Abeelen, Cas van den Heuvel, Demi Verhoeven, Elin Traa, Evi Spijkers, Guusje Aarts, Ilja Schoenmakers, Indy Schoenmakers, Inge van de Laar, Inge van der Pasch, Isabelle van Gastel, Isabelle Zijlstra, Jente Hensen, Jente Kastelijn, Jill van de Wetering, Kay van Boxtel, Loes Melis, Loris van der Heijden, Niels Verhagen, Ruud van der Made, Sem van Abeelen, Thijs Jansen en Ynez de Grauw.

Kom ook kijken!

Ook benieuwd? Kom dan zondag 10 november naar Ploegerspaleis Het Hof. De verkiezing begint om 13.00 uur. De zaal gaat open om 12.30 uur. Benieuwd hoe de kandidaten er uit zien en naar hun motivatie om mee te doen? Bekijk het filmpje op YouTube hierboven of ga op onze website naar de pagina Jeugdraad.

Leuk als je de kandidaten komt aanmoedigen… tot dan!