Elk jaar organiseert Prinsenvereniging De Ploegers het Ploegerrangfestival. Dit jaar zal het op zondagmiddag 15 december plaatsvinden. Hierbij mogen alle Ploegertjes van groep 3 tot en met 8 hun playback acts op het Ploegerspodium laten zien! Dit onder het toeziend oog van Jeugdprinses Elin d’n Urste, Jeugdadjudante Loes en het Jeugdgevolg. De zaal is open vanaf 13.00 uur. We starten om 13.30 uur.

Een jury zal aanwezig zijn om de beste acts te selecteren voor de officiële Jeugdzittingsavonden op 24 en 25 januari 2020. Ook de winnaar van de “Vrolijke Noot” mag zijn of haar kunsten laten zien op deze Jeugdzittingsavonden. De Vrolijke Noot gaat naar het meest carnavaleske nummer van de middag.

Om zeker te zijn van deelname, vul je via deze site het deelnameformulier in en voeg je een MP3 muziekbestand toe. Klik hiervoor op deze link: https://ploegers.nl/ploegertjes/ploegerrang/. Het deelnameformulier is alleen geldig als het muziekbestand ook daadwerkelijk wordt meegestuurd.

Uiterste inschrijfdatum: 25 november 2019. Veel succes en vooral veel plezier met de voorbereidingen!