Zondagmiddag 15 december a.s. staat het Ploegerrangfestival op het programma in Ploegerspaleis Het Hof. 45 deelnemers – verdeeld over 15 acts – uit de groepen 3 tot en met 8 gaan een nummer playbacken. Dit onder het toeziend oog van Jeugdprinsen Elin d’n Urste en adjudante Loes.

Het Ploegerrangfestival begint om 13.30 uur in Ploegerspaleis Het Hof. Een deskundige jury beoordeelt de optredens. In elke categorie van de groepen 3-4, 5-6 en 7-8 komen drie winnaars. De acts met de eerste prijs mogen deelnemen aan de jeugdzittingsavonden op 24 en 25 januari 2019.

Vrolijke Noot
Ook de winnaar van de ‘Vrolijke Noot’, gekozen door Gravin Demi, Hofdame Romy en Hofnar Guus van de Vivantjes, mag zijn of haar kunsten laten zien op deze Jeugdzittingsavonden. De ‘Vrolijke Noot’ is het meest carnavaleske optreden van het Ploegerrangfestival.

Optreden jeugdprinses Elin d’n Urste en adjudante Loes
Uiteraard verzorgen Jeugdprinses Elin d’n Urste en Adjudante Loes ook een optreden. Het Ploegerrangfestival begint om 13.30 uur in Ploegerspaleis Het Hof, Nieuwstraat 43 in Liempde. De zaal gaat om 13.00 uur open. De activiteit is rond 17.00 uur afgelopen. Iedereen is van harte welkom om de optredens te komen bewonderen.

Op de foto’s een impressie van 2 optredens van afgelopen jaar.