Op zondag 23 februari 2020 organiseert Prinsenvereniging De Ploegers uit Liempde wederom de jaarlijkse Carnavalsoptocht. Het motto van Z.D.H. Prins Bernardus luidt: “‘Laot Liemt zên, zo ês ‘nen eik en ’n ven”!. We zijn heel benieuwd wat voor originele en verrassende creaties we kunnen gaan zien.

Iedereen kan meedoen aan de optocht. Deelname is mogelijk in de navolgende categorieën: Loopgroepen junioren tot 4 personen, Loopgroepen junioren meer dan 4 personen, Loopgroepen senioren tot 4 personen, Loopgroepen senioren meer dan 4 personen en Wagens.

Schrijf je in vóór 21 februari

Je vindt hier het online inschrijfformulier op onze website.
Of download hieronder het formulier.

Neem voor meer informatie contact op met Mark van der Eerden, bereikbaar via 06 25 09 28 29 of via e-mail: optochtploegersland@gmail.com.