Gisteren nog een fantastische opening. Vandaag een minder leuk bericht….
Naar aanleiding van de aanhoudende zware windstoten heeft Stichting de Ploegers besloten om de Optocht door Ploegersland op zondagmiddag 23 februari 2020 niet door te laten gaan. Dit besluit is genomen na overleg met de gemeente en de organisatie van de Optocht. Wij hebben lang gewacht met het nemen van dit besluit in de hoop dat de weergoden ons gunstig gestemd zouden zijn. Er is echter code geel afgegeven door het KNMI. Door de harde wind is organisatie van dit evenement onverantwoord voor deelnemers en publiek. Veiligheid voor iedereen staat bij ons altijd voorop. De Optocht wordt verplaatst naar dinsdagochtend 11:11uur. De prijsuitreiking is vervolgens om 15:11 uur in Ploegerspaleis ’t Hof.

Wij hopen dat de deelnemers die zich hadden ingeschreven voor zondag ook op dinsdag mee kunnen doen. Zij hebben van ons al bericht ontvangen.
Nieuwe inschrijvingen voor de Optocht van dinsdag kunnen zich via onze website alsnog aanmelden. De inschrijving is verlengd tot en met maandag. https://ploegers.nl/optocht/