Tijdens de opening werd de Briljante Gouw Ploeg En D’n Opsteker uitgereikt.

Briljante Gouw Ploeg voor Lenie Thomassen
De Briljante Gouw Ploeg was dit jaar voor Lenie Thomassen! Deze onderscheiding wordt elk jaar tijdens de opening uitgereikt aan iemand die zich voor een langere tijd bijzonder verdienstelijk te heeft gemaakt voor de Prinsenvereniging of voor carnaval in het algemeen. Lenie is al meer dan 40 jaar achter de schermen heel actief bij De Ploegers. Dus deze onderscheiding verdient ze beslist. Van harte!

D’n Opsteker voor José Kelders Slits
Jose Kelders Slits kreeg D’n Opsteker uitgereikt. Ook deze onderscheiding wordt elk jaar tijdens de opening uitgereikt aan iemand die gedurende een langere periode, geheel belangeloos, heel veel tijd als vrijwilliger in verschillende organisaties of verenigingen in Ploegersland heeft gestoken, zonder echt op de voorgrond te treden. Dus ook Jose: gefeliciteerd! Toppers!

Fotografie: Brabants Centrum