Beste Ploegers en Ploegerinnen,

In onze berichtgeving van november 2020 spraken we nog over beperkte activiteiten tijdens Carnaval 2021. Inmiddels zitten we in een nieuwe lockdown en zijn andere zaken belangrijker dan het organiseren van festiviteiten zoals Carnaval. 

Waar we vanaf maart 2020 iedere keer heel voorzichtig enkele weken/maanden vooruit keken zijn we er ons intussen van bewust dat Corona nog niet zomaar de wereld uit is en dat de strijd nog niet gestreden is. Speciaal voor iedereen die in het afgelopen jaar dierbaren verloren heeft of een zwaar gevecht met Corona geleverd heeft, hopen wij dat 2021 een ommekeer zal brengen en een positief verloop zal kennen. 

Als Ploegers hebben wij ons naar de achtergrond geplaatst, als Liempdenaren staan we zoals altijd sterk en klaar voor ons dorp. 

Mochten wij ons ergens, op welke manier dan ook, in kunnen zetten om anderen te helpen dan zullen wij dat niet nalaten. 

En zodra het weer kan zullen wij weer terugkomen als Ploegers!

Namens bestuur en leden van De Ploegers wensen wij alle Liempdenaren een gelukkig en vooral gezond 2021 toe.