Mooi initiatief van Op Liemt Gemunt dat door de Ploegers, GAOS en Op Naor d’Honderd wordt ondersteund. Een Oude Koeien Carnavalszitting bij Omroep Dommelland. Op zaterdagavond 13 februari vanaf 19.00 uur kun je thuis met het gehele gezin genieten van hoogtepunten uit Zittingsavonden van weleer bij Omroep Dommelland. Natuurlijk oude koeien, maar uit een bijzonder creatieve sloot. Want Liemt heeft veel getalenteerde grappenmakers en rasechte artiesten. Het eerste uurtje komt uit de kweeksloot van topartiesten van de Jeugdzittingsavonden.

Steun vooral de Liemtse horeca door een supervol snack/drank pakket te kopen, samengesteld door OLG ondernemers en aangevuld met mooie voordeeltjes van de horecabedrijven. Uiteraard is er ook een pakket voor de jeugd. Onder alle pakketkopers worden ook nog mooie prijzen verloot. 

Bestel je pakket uiterlijk donderdag 11 februari 18.00 uur via info@struifhuis.nl. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail. De horecaondernemers bezorgen de pakketten op zaterdag 13 februari bij je thuis.