‘We Misse Mekaor!’ Dit had zomaar de nieuwe spreuk van de Prins van Ploegersland kunnen zijn als hij dit seizoen ook daadwerkelijk was benoemd. Corona heeft er jammer genoeg voor gezorgd dat dit jaar carnaval in zijn traditionele vorm niet mogelijk is.

Toch hebben we als Prinsenvereniging De Ploegers gemeend in 2020-2021 – zoals traditioneel elk jaar voor de trouwe Kieltjesleden van De Ploegers – een embleem te moeten maken voor op je Carnavalsoutfit. Hopelijk kunnen we dan het volgende Carnavalsseizoen laten zien dat ‘We mekaore hebben gemist’! In dit bijzondere jaar is dit embleem nu eenmalig ook te koop voor niet-Kieltjesleden voor € 10 (graag contant afrekenen) bij Drogisterij Bewust Beter in Liempde. 

Wil je elk jaar de Liempdse jeugd van 12 tot 16 jaar ondersteunen tijdens carnaval? Meld je dan voor € 15 per jaar meteen aan als Kieltjeslid. Inschrijfformulieren liggen bij Drogisterij Bewust Beter en kun je ook daar inleveren of bij Oude Dijk 39. Je ontvangt dan elk jaar een kieltjesembleem. Online aanmelden kan ook via https://ploegers.nl/ploegers/kieltjesleden/