Bestel je regelmatig iets online? Bijvoorbeeld via Thuisbezorgd, Bol.com, Coolblue of Booking.com? Maak dan gebruik van SponsorKliks. Het kost jou niks extra, maar wij krijgen hiervoor wel een extra centje, namelijk een bepaald percentage van het aankoopbedrag.

Hoe werkt het? 
Wil je iets online bestellen? Ga dan eerst naar de pagina van Sponsorkliks: www.sponsorkliks.com
Via deze pagina klik je vervolgens door naar de webwinkel waar je wilt bestellen.

De aangesloten webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij daar rechtstreeks van.

Dus: doen!