Wat een jaar hebben we achter de rug! Het jaar 2021 gaat de boeken in als een jaar zonder carnavalsfeest. Maar de Ploegers hebben er alle vertrouwen in dat we in 2022 het feest der zotten weer gaan vieren. En dat vertrouwen stralen we uit door mede te delen dat er witte rook is. We hebben unne nieuwe! De komende weken presenteren we weer enkele tips die kunnen leiden tot het raden van de naam van de nieuwe Prins van Ploegersland. De installatie van de nieuwe prins is op zaterdag 23 oktober.

Hieronder volgt de eerste tip!

Let op punten, komma’s, bijzinnen en hoofdzinnen. Denkt u aan de hand van de tips te weten wie de nieuwe koldervorst zal worden? Stuur dan uw antwoord in naar henkkeijsers@ziggo.nl en maak kans op 2 vrijkaarten voor de Zittingsavonden in januari 2022.

Tip 1
Je gaat het pas zien als je het doorhebt (Johan Cruijff). Daarom beginnen we met een korte maar krachtige tip. Onze nieuwe Prins zit op de centjes maar houdt wel erg van winkelen. Elke dag is hij op zoek naar voordeeltjes.