Door de laatste persconferentie is het vertrouwen in een nieuw carnavalsseizoen alleen maar toegenomen. De komende weken presenteren we weer enkele tips die kunnen leiden tot het raden van de naam van de nieuwe Prins van Ploegersland. De installatie van de nieuwe prins is op zaterdag 23 oktober.

Hieronder volgt de derde tip!

Let op punten, komma’s, bijzinnen en hoofdzinnen. Denkt u aan de hand van de tips te weten wie de nieuwe koldervorst zal worden? Stuur dan uw antwoord in naar henkkeijsers@ziggo.nl en maak kans op 2 vrijkaarten voor de Zittingsavonden in januari 2022.

Tip 3
Onze nieuwe Prins is het liefst onder de meiden en met de meiden. Loop je door Liemt en hoor je iemand Meisjes van Raymond van het Groenewoud neuriën…… Geheid dat je de nieuwe Prins tegen bent gekomen! Olalala meisjes! Toeval is logisch (Johan Cruijff).