Op zondag 7 november 2021 staat de verkiezing voor een nieuwe Jeugdprins(es) van Ploegersland op het programma. Als jij leerling bent in groep 8 van Basisschool De Oversteek of in Liempde woont en ergens anders in groep 8 zit, ben je welkom om mee te doen. Iedere deelnemer aan de wedstrijd die niet wint of als adjudant(e) wordt gekozen, is automatisch lid van de Jeugdraad 2021-2022.

Als je mee wilt doen met de verkiezing Jeugdprins(es), moet je je vóór 9 oktober aanmelden via jeugd@ploegers.nl. Je aanmelding is alléén geldig als alle informatie binnen is:

  1. Je naam, adres, emailadres van ouder/verzorger.

2. Een leuke pasfoto van jezelf (jpg bestand).

3. Een verhaaltje over wie je bent, wat je leuk vindt en je hobby’s.
Dit wordt op de website geplaatst (Word bestand van max. 130 woorden)

4. En een Mp3 Bestand van het zelfgekozen Playbacknummer wat je gaat doen tijdens de verkiezing, met vermelding van de Titel en Artiest van het nummer.

Geef je snel op want Vol=Vol. Wil je graag mee doen? Lees dan de uitgebreide informatie via de link hieronder nog een keer goed door. 

Bijdrage

De kosten bedragen € 20 per kind, Die bijdrage vragen wij om het hele carnavalsseizoen te kunnen bekostigen. Natuurlijk kan de Verkiezing Jeugdprins(es), het Ploegerrangfestival, de Jeugdzittingsavonden en uiteraard Carnaval niet doorgaan zonder dat de Jeugdprins(es), Adjudant(e) en de voltallige Jeugdraad hierbij aanwezig zijn.

Infoavond

Voordat alle activiteiten starten wordt tijdens een infoavond uitgelegd hoe het carnavalsseizoen eruit ziet en wat van de Jeugdprins(es), Jeugdadjudant(e) en Jeugdraad wordt verwacht. Deze wordt gehouden op maandag 11 oktober om 19:30 uur bij ’t Struifhuis in Liempde.