Op zondag 7 november is Saar van der Velden verkozen tot Jeugdprinses van Ploegersland. Onder de naam Prinses Saarie Bombarie zwaait zij komend seizoen samen met haar adjudante Tess van Vlokhoven de scepter over jeugdig Ploegersland. Samen met Z.D.H. Prins Robert d’n Urste en zijn adjudant Rick hopen ze er een feestelijk carnavalsseizoen van te kunnen maken met de zeer toepasselijke spreuk: ‘Liemt, we meuge wir los!’.

Maar liefst 16 kandidaten gingen de strijd aan bij De Serenade. Zij voerden een playbacknummer op en vertelden in een klein verhaaltje waarom zij graag carnaval vieren en zo graag Jeugdprins(es) willen worden. Een jury beoordeelde deze onderdelen. De 3 beste mochten door naar de laatste ronde. Zij moesten gaan improviseren en kregen een SecretBox die ze ter plekke moesten uitpakken om daar iets leuks over te vertellen. Saar overtuigde de jury het meeste en werd uiteindelijk verkozen tot Jeugdprinses!

Prinses Saarie Bombarie

Onze nieuwe Jeugdprinses is Saar van der Velden. Saar is 11 jaar oud en zit op de Oversteek in Liempde bij juf Simone in de klas. Ze heeft nog een zusje Fien en houdt heel erg van turnen. Haar adjudante Tess is ook 11 jaar en zit ook op de Oversteek bij juf Simone. Ze heeft 2 zusjes Juul en Lot en houdt van hockey.

Samen zijn het al jaren beste vriendinnen. Ze proberen ook al jaren bij elkaar in de klas te komen. Afgelopen jaar hebben ze hiervoor zelfs een ludieke rap gemaakt, maar helaas. Hoe leuk is het dan, dat ze dit nu samen mogen doen. Een geweldige afsluiting van de basisschool!

De andere deelnemers vormen samen de nieuwe Jeugdraad. Dit zijn: Annabel, Cas, Finn, Gijs, Jelt, Lars, Lieke, Lotte, Maik, Maud, Mees, Nik, Nikki en Quincy.