Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen gaat ‘Liemt got Talent’ – dat gepland stond voor 19 december – helaas niet door. Niet alleen wij vinden dit ontzettend jammer. Maar ook voor alle deelnemers van groep 3 tot en met groep 8 die al druk aan het oefenen waren, is dit natuurlijk geen leuk nieuws.

We hopen dat de Jeugdzittingsavonden op 28 en 29 januari 2022 nog wel kunnen doorgaan. De beste acts van ‘Liemt got Talent’ mogen daar hun talenten laten zien. Omdat de deelnemers nu op 19 december niet kunnen optreden, gaan we dit nu anders doen.

Hoe kun je meedoen?
Film je act en upload deze via Wetransfer. Stuur vervolgens je filmpje naar jeugd@ploegers.nl Doe dit uiterlijk 17 december. De Jeugdcommissie bekijkt alle inzendingen. En de beste acts mogen deze tijdens de Jeugdzittingsavonden laten zien.  De winnaars worden op 19 december bekend gemaakt.