Prinses Saarie Bombarie en Adjudant Tess nodigen jullie uit! 

Beste Ploegerkes en Ploegerinnekes,

Wij, Saarie Bombarie, adjudant Tess en de Jeugdraad vinden het kei gaaf dat er toch een optocht is. Jullie toch ook?! Zijn jullie er ook klaar voor?  Wij wel, en de grote Prinsenwagen is al versiert voor ons. We kunnen bijna niet wachten en hopen jullie zondag vanaf die hoge wagen allemaal te mogen begroeten voor de optocht. En natuurlijk mogen jullie attributen gebruiken. Spandoeken, feestneuzen, maskers, versierde bolderwagens, fietsen en skelters, enz. enz., alles is toegestaan als het maar niet aangedreven wordt door een motor. Daarmee mag je niet deelnemen, dus houd hier rekening mee! We mogen3 prijzen verdelen onder de deelnemers. Hoe mooier alles versiert is des te meer kans je maakt op een prijs.

Alle kinderen van de basisschool zijn welkom. Inschrijven is niet nodig! Je zorgt gewoon dat je op tijd bij Het Wapen bent en je wordt door ons ingedeeld in de optocht. Makkelijk toch. Om 13.45 stellen we de optocht op en om 14.11 vertrekken we!

De route is: Raadhuisplein, Oude Dijk, Akkerstr., Nieuwstr, Dorpsstr., Raadhuisplein.

Aansluitend aan de optocht, rond 15.00 uur is er een Carnavalesk programma in Het Wapen en maken wij de drie prijswinnaars bekend. Het wordt een middag vol met muziek en leuke optredens.

Dit mag je niet missen dus zorg dat je op erbij bent.

Tot zondag en met Carnavaleske groetjes,

Prinses Saarie Bombarie en Adjudant Tess

ALAAF!!