Maar liefst 17 kinderen hebben zich dit jaar aangemeld voor de Jeugdraad! Zij gaan op zondag 27 november strijden om de titel Jeugdprins(es) van Ploegersland. De kandidaten moeten hun grootste blunder vertellen en een playback act neerzetten. En natuurlijk niet te vergeten: vertellen waarom hij/zij graag Jeugdprins(es) van Ploegersland wil worden.

Wie wordt de opvolger van Jeugdprinses Saarie Bombarie en adjudante Tess en gaat er naast Prins Robert d’n Twidde (Keer) en adjudant Rik – in carnavalsseizoen 2022-2023 regeren over jeugdig Ploegersland? Op onze website stellen zij zich alvast kort aan jullie voor: https://ploegers.nl/ploegertjes/jeugdraad/

Iedereen die aan de wedstrijd meedoet en niet wint of niet als adjudant(e) wordt gekozen, wordt automatisch lid van de Jeugdraad. De middag start om 13.30 uur bij de Serenade in Liempde