UPDATE: Helaas… we hebben te weinig aanmeldingen voor de activiteit ‘Liemt got Talent’ dat gepland stond voor 18 december. Daardoor is het voor ons niet mogelijk om er een volwaardige middag van te maken. En hebben we jammer genoeg moeten besluiten om de activiteit te annuleren. 

Wat is jouw talent? Laat het zien tijdens ‘Liemt got Talent’ op 18 december 2022. De middag wordt gehouden bij De Serenade en start om 12.00 uur. Alle Ploegertjes van groep 3 tot en met groep 8 mogen hun talent op het ploegerspodium laten zien!

Wat is jouw talent?
Ben jij een goede DJ, danser, zanger of goochelaar?! Laat het Liemt zien! De uiterste inschrijfdatum is 4 december.

Om zeker te zijn van deelname, vul je het formulier op onze website volledig in. Zie de link hieronder.
Voeg ook het eventuele MP3-muziekbestand toe. En beschrijf zo nodig je act als opmerking.

Golden Ticket
Een deskundige jury beoordeelt alle optredens. In elke categorie van de groepen 3-4, 5-6 en 7-8 komen drie winnaars. De acts met de eerste prijs mogen deelnemen aan de jeugdzittingsavonden op 27 en 28 januari 2023. Ook de winnaar van het ‘Golden Ticket’ – gekozen door Prins Robert d’n Twidde (Keer) en adjudant Rick – mag zijn of haar kunsten laten zien tijdens deze Jeugdzittingsavonden. Want : Liemt, we zên ’t nog nie verleerd.

Wat zijn de spelregels?
# De act mag maximaal 4 minuten duren.
# Je mag jezelf maar voor 1 act aanmelden.
# Er zijn drie categorieen: groep 3-4, 5-6, 7-8. De categorie telt voor de oudste deelnemer van het groepje. # Kinderen uit de jeugdraad mogen ook deelnemen, met uitzondering van de Jeugdprins(es) en adjudant. # De aanwezige microfoon is op standaard of in de hand te gebruiken.
# Gebruik van beamer en dergelijke is niet mogelijk.
# Zorg voor handzame attributen.
# Er mag niets worden opgehangen en niets op het podium en/of in de zaal worden gegooid.
# Levende dieren zijn niet toegestaan.

Veel succes met de voorbereiding!

Via deze link ga je naar het aanmeldformulier.