Op zondag 19 februari 2023 organiseren wij wederom de jaarlijkse Carnavalsoptocht. Het motto van Prins Robert d’n Twidde (Keer) luidt: ‘Liemt, we zên ‘t nog nie verleerd!’ Deze spreuk en alle actuele gebeurtenissen in binnen- en buitenland gaan er ongetwijfeld zorgen dat het publiek de meest originele en verrassende creaties kan aanschouwen.

Iedereen kan meedoen aan de optocht, door zich tijdig in te schrijven. Deelname is mogelijk in de navolgende categorieën: Loopgroepen junioren tot 4 personen, Loopgroepen junioren meer dan 4 personen, Loopgroepen senioren tot 4 personen, Loopgroepen senioren meer dan 4 personen en Wagens. 

Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven kan tot en met 16 februari 2023. Voor nadere informatie of voor een inschrijfformulier, kun je terecht bij Mark van der Eerden via 06 25 09 28 29 of via e-mail optochtploegersland@gmail.com.

Je kunt ook rechtstreeks inschrijven via het formulier op onze website: https://ploegers.nl/optocht/